Barion Pixel

TELWIN Maxima CO2 védőgázas hegesztőgépcsalád

Maxima CO2 védőgázas inverteres hegesztőgépcsalád

A Maxima CO2 védőgázas inverteres hegesztőgépek, Synergic üzemmóddal. Professzionális karosszériás felhasználásra is!

A Maxima CO2 védőgázas hegesztőgépek a TELWIN új Elements termékcsaládjába tartoznak, amely egyszerűbb kialakítású gépeket jelent, ugyanakkor tartalmazza a professzionális gépek nagy előnyét, a szinergikus üzemmódot.

 

 

Immár 5 féle változatban is elérhető, most nagyon kedvező áron:

A Maxima 160 Synergic és Maxima 190 Synergic típus mikroprocesszorral vezérelt ívhegesztő inverter, amely alkalmas MIG/MAG, porbeles és bronz elektróda huzalok leolvasztására. Ezen típusok fixen beépített MIG pisztollyal szereltek, a polaritásváltás a gép belsejében lehetséges két egyszerű saruval.

A Maxima 200-230 Synergic és Maxima 270 típus szintén mikroprocesszorral vezérelt ívhegesztő inverter, de ezek már multifunkciós gépek.
A Maxima 200 Synergic MIG/MAG, porbeles és bronz elektróda huzalok mellett használható MMA (elektródás) és TIG DC Lift-es üzemmódban is.
A Maxima 230 Synergic és 270 típusok szintén használhatók MIG/MAG, MMA és TIG DC-Lift üzemmódban, de porbeles elektródával nem. Ezen típusok euro (centrál) csatlakozós, 3m-es MIG pisztollyal szereltek.

A Maxima 160-190-200 Synergic típusok maximum 5 kg-os huzalokkal használhatók, míg a nagyobb, kerekeken guruló Maxima 230 Synergic és Maxima 270 gépek 15kg-os nagy orsóval is használhatók. A saját kerékkel szerelt két nagyobb gépen a gép mögé elhelyezhető egy 10 vagy 20 literes gázpalack is.

A Synergic üzem biztosítja a gyors, egyszerű szabályozást, így kevésbé gyakorlott hegesztőknek is ideális választás. A gépek beállítása rendkívül egyszerű, a lenyitható oldalfalon található táblázat alapján könnyedén kiválasztható, mely pozícióba kell állítani a potmétereket.