Szerviz

Hegesztőgép javítás és szerviz

Hagyományos és inverteres hegesztőgépek javítása, szervizelése

Cégünk 50 év tapasztalatával vállalja hagyományos hegesztő transzformátorok és modern hegesztő inverterek javítását. Emellett az általunk forgalmazott ponthegesztő gépek javításával is foglalkozunk, illetve segítséget nyújtunk a beállításukban.
Munkatársaink minden évben szerviz tanfolyamon és továbbképzésen vesznek részt a Telwin olaszországi központjában, ahol az új hegesztőgépek javításával, karbantartásával ismerkednek meg. A tanfolyam sikeres elvégzését a Telwin oklevéllel is igazolja.

Elsősorban az általunk forgalmazott Hetra és Telwin, valamint Lincoln hegesztőgépek garanciális és azon túli javítását végezzük, de szakértő kollégánk esetenként egyéb gépek szervizelését is elvégzik.

Sok esetben sajnos már nem javíthatóak a régi, évtizedes korú hegesztőgépek, mivel nincs hozzájuk már megfelelő alkatrész, vagy a javítás indokolatlanul drága lenne egy új hegesztőgép árához képest. Ez esetben lehetőség van üzletünkben a nem javítható készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező Trakis-Hetra, illetve Telwin és Lincoln gyártmányú új készülék vásárlására. Igény esetén más gyártók készülékeit is be tudjuk szerezni.

Vevői igény esetén a nálunk vásárolt vagy az általunk forgalmazott hegesztőgépek helyszíni üzembe helyezését is vállaljuk.

Budapesti üzletünkben működő szervizünkben a hegesztőgépek kipróbálására is lehetőség van saját felelősségre, így vásárlás előtt Ön is megtapasztalhatja a kiválasztott hegesztőgép működését. Próbahegesztéshez erősen ajánlott olyan ruha és cipő viselése, amit nem sajnál az ember. Bár hegesztő kötényt tudunk biztosítani, de olykor előfordul azon túl is fröccsenés, amely kárt tehet a ruházatban.

Szakértő kollégáink igény esetén tanácsadással is segítik az Önnek leginkább megfelelő hegesztőgép kiválasztását.

Hegesztőgép Szerviz nyitvatartása:

H-Cs: 8:00 – 16:00
P: 8:00 – 15:00

1078 Budapest Nefelejcs u.45

06-1-3223-011 / 06-20-942-9528