Új termékcsalád – telwin maxima CO 2 hegesztőgép

Inverteres CO 2 hegesztőgép, Synergic üzemmód. Professzionális karosszériás felhasználásra is!

A MAXIMA gépek a TELWIN új Elements termékcsaládjába tartoznak, amely egyszerűbb kialakítású gépeket jelent, ugyanakkor tartalmazza a professzionális gépek nagy előnyét, a szinergikus üzemmódot.

Immár 5 féle változatban is elérhető, most nagyon kedvező áron:

A Maxima 160 és Maxima 190 típus mikroprocesszorral vezérelt ívhegesztő inverter, amely alkalmas MIG/MAG, porbeles és bronz elektróda huzalok leolvasztására. Ezen típusok fixen beépített MIG pisztollyal szereltek, a polaritásváltás a gép belsejében lehetséges két egyszerű saruval.
A Maxima 200, Maxima 230 és Maxima 270 típus szintén mikroprocesszorral vezérelt ívhegesztő inverter, de ezek már multifunkciós gépek, a MIG/MAG, porbeles és bronz elektróda huzalok mellett használható MMA (elektródás) és TIG DC Lift-es üzemmódban is. Ezen típusok euro (centrál) csatlakozós, 3m-es MIG pisztollyal szereltek.
A Maxima 230 és Maxima 270 gépek 15kg-os nagy orsóval is használhatóak. A gépek saját kerékkel szereltek, a gép mögé elhelyezhető a palack is a kocsira.
Az inverteres technológia garantálja az ív flexibilitását, ezért kiválóan alkalmasak: acél, rozsdamentes acél, alumínium hegesztésére, acél anyagok kemény forrasztására.
A Synergic üzem biztosítja a gyors, egyszerű szabályozást, így kevésbé gyakorlott hegesztőknek is ideális választás. A gépek beállítása rendkívül egyszerű, a lehajtható oldalfalon található táblázat alapján könnyedén kiválasztható, mely pozícióba kell állítani a potmétereket.
Megfordítható polaritás védőgáz nélküli PORBELES és keményforrasztás üzemhez. Beépített védelem túl-meleg, túláram, túlfeszültség, alacsony-feszültség, fáziskiesés ellen.
5 kg-os (Maxima 230 és 270: 15kg!) huzalelektródával használhatók.