Barion Pixel

Drive Mini bikázó és power bank

29 845 Ft (23 500 Ft + Áfa)

A Drive Mini egy 12V-os többfunkciós, hordozható bikázó és powerbank motorkerékpárok, autók, kerti gépek motorjainak indításához.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 829564

Leírás

Drive Mini bikázó és power bank

A Drive Mini egy 12V-os többfunkciós, hordozható bikázó és power bank egyben. Használható motorkerékpárok, kisebb autók motorjainak indításához, ha az akkumulátorfeszültség már nem elegendő az indítómotor megforgatásához.

 

A Telwin Drive indítók gyors segítséget nyújtanak amikor bajban van, és nem indul be az autója. Egyszerűen csak a mellékelt indítókábel segítségével az akkumulátorra kell csatlakoztatni, és már indíthatja is az autót.

 

CSAK 12V-os akkumulátorral használható! A készüléknek feltöltött állapotban kell lennie amikor indításrásegítőként használják.

A Drive Mini funkciói:

  • maximum 50 Ah-ás akkumulátorokhoz használható
  • 1 db USB kimenet (5V/2,1A) elektronikus készülékek (tabletek, okostelefonok, MP3 lejátszók, notebookok, fényképezőgépek, GPS, stb.) töltésére
  • 3 funkciós beépített led fényszóró: fix, villogó, S.O.S jelzés
  • Nagy teljesítményű 6.500 mAh lithium polymer (LiPo) beépített akkumulátorral, amely gyorsan újratölthető

 

 A lithiumos akkumulátorok karbantartása

 

Nagyon fontos, hogy legkésőbb 3 havonta feltöltse a készüléket, akkor is, ha nem használta közben! Ez szükséges ahhoz, hogy ne csökkenjen idővel jelentősen a beépített akkumulátor kapacitása.

 

A Drive Mini power bankként is használható, nem csak indításra, így nagy valószínűséggel nem csak autós szükséghelyzetben fogja használni. Ezáltal rendszeresen tölteni is fogja, ami hozzájárul az akkumulátor élettartamának megőrzéséhez.

 

 

A készüléket papírdobozban, indító kábelekkel, szivargyújtó csatlakozóval, és micro USB töltőkábellel (amely a készülék töltésére használható) együtt szállítjuk.

Műszaki adatok

Akkumulátor kapacitás: 6500 mAh

Indítási feszültség: 12 V

Indító áramerősség: 300 A

USB kimeneti feszültség: 5 V

USB kimeneti áramerősség: 2,1 A

Tömeg: 0,4 kg
Méretek: 14 × 7,9 × 1,7 cm

Érdekelhetnek még…