CLEANTECH 200 230V + Kiegészítők (KIT)

184 023 Ft (144 900 Ft + Áfa)

A Cleantech egy új tisztító berendezés, mellyel TIG és MIG rozsdamentes acél hegesztéseket lehet tisztítani, gyorsan és egyszerűen.

Készleten

Cikkszám: 850020

Leírás

Rozsdamentes acélon végzett TIG és MIG hegesztések innovativ tisztító rendszere. Köszönhetően az azonnali elektrokémiai reakciónak, helyreállítja a rozsdamentes acél fényét azzal, hogy gyorsan eltünteti a hegesztés során keletkezett elszineződést és oxidációt.
A Cleantech 200 hatása speciális tisztító folyadékok és tisztítótartozékok kombinációja által biztosított.
A kefét (T-Brush) a zöld Brush-it folyadékkal lehet finom tisztításra használni, az ékalakú (T-Clean) tartozék használata a sárga Clean-it folyadékkal erőteljesebb tisztításra alkalmas, a nehezebben hozzáférhető helyeken.
A speciális készlet (T-Mark tartozékok és Mark-it folyadék) használatvával a Cleantech 200 alkalmas rozsdamentes acél felületek savmarásos jelölésére is.
Az optimális tisztítási paraméterek automatikusan beállításra kerülnek ha kiválasztjuk a használni kívánt tisztítókefét a vezérlő panelen.
Főbb jellemzők:
– Smart Auto Power technológia: egyenletes energiaátvitel a tisztítandó felületen az azonnali és garantált hatás érdekében;
– kis méretű, könnyen mozgatható;
-1 standard tisztító szett (2 fej és 2 folyadék);
– csökkentett energiafogyasztás

Műszaki adatok

Hálózati feszültség: 230 V

Hálózati frekvencia: 50 - 60 Hz

Fokozatok száma: 2

Tömeg: 15.5 kg
Méretek: 43 × 17.5 × 34 cm