Trakis Hetra
Kapcsolat | Oldaltérkép English
» Fõoldal
» A vállalatról
» Hírek, újdonságok
» Termékek
» Gyakran ismételt kérdések
» Szerviz
Bemutatkozás
» Keresés
» Hírlevél
» Kapcsolat
Kereséshez írja be a keresendő szót vagy kifejezést!
OK
Feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét!
OK
Hegesztõgép javítás és szerviz

Hagyományos és inverteres hegesztõgépek javítása, szervizelése

Cégünk 50 év tapasztalatával vállalja hagyományos hegesztõ transzformátorok és modern hegesztõ inverterek javítását.Emellett az általunk forgalmazott ponthegesztõ gépek javításával is foglalkozunk, illetve segítséget nyújtunk a beállításukban.
Munkatársaink minden évben szerviz tanfolyamon és továbbképzésen vesznek részt a Telwin olaszországi központjában, ahol az új hegesztõgépek javításával, karbantartásával ismerkednek meg. A tanfolyam sikeres elvégzését a Telwin oklevéllel is igazolja.

Elsõsorban az általunk forgalmazott Hetra és Telwin, valamint Lincoln hegesztõgépek garanciális és azon túli javítását végezzük, de szakértõ kollégánk esetenként egyéb gépek szervizelését is elvégzik.

Sok esetben sajnos már nem javíthatóak a régi, évtizedes korú hegesztõgépek, mivel nincs hozzájuk már megfelelõ alkatrész, vagy a javítás indokolatlanul drága lenne egy új hegesztõgép árához képest. Ez esetben nem javasoljuk a javítást, hanem inkább ajánlunk az elromlott hegesztõgéphez hasonló vagy jobb tulajdonságokkal rendelkezõ új készüléket kínálatunkból, amelyben az olcsóbb saját gyártmányú HETRÁk valamint a professzionális, ipari felhasználásra is alkalmas olasz Telwin cég hegesztõgépei is megtalálhatóak.

Vevõi igény esetén a nálunk vásárolt vagy az általunk forgalmazott hegesztõgépek helyszíni üzembe helyezését is vállaljuk.

Budapesti üzletünkben mûködõ szervizünkben a hegesztõgépek kipróbálására is lehetõség van saját felelõsségre, így vásárlás elõtt Ön is megtapasztalhatja a kiválasztott hegesztõgép mûködését. Próbahegesztéshez erõsen ajánlott olyan ruha és cipõ viselése, amit nem sajnál az ember. Bár hegesztõ kötényt tudunk biztosítani, de olykor elõfordul azon túl is fröccsenés, amely kárt tehet a ruházatban.

Szakértõ kollégáink igény esetén tanácsadással is segítik az Önnek leginkább megfelelõ hegesztõgép kiválasztását.

  • Hegesztõgép Szerviz nyitvatartása:

    H-Cs: 7:30 - 15:30

    P:      7:30 - 14:30

    1078 Budapest Nefelejcs u.45

    06-1-3223-011  /  06-20-942-9528